Wuhan Besta Construction Machinery Co., Ltd.
 • Home>
 • Wuhan Besta Construction Machinery Co., Ltd.
 • Bedrijf Details
  Type Business: Fabrikant
  Exporteur
  Handelsmaatschappij
  Grote Markt: Zuid-Amerika
  Oost-Europa
  Zuidoost-Azië
  Midden-Oosten
  Afrika
  Merken: BESTA
  Aantal werknemers: 100~200 mensen
  Jaarlijkse omzet: US$ 2000000 - US$ 3000000
  Opgericht Jaar: 2013
  Export pct: 70% - 80%
  Beschrijving bedrijf
  Co. van de BOUWmachines van WUHAN BESTA, Ltd is een professionele die fabrikant van de bouwmachines van de samll medio-grootte in midden van China geroepen WUHAN worden gevestigd, die één van de belangrijkste hubs van vervoer in het land is.

   

  Wuhan Besta Construction Machinery Co., Ltd.

   

   

  Wij hebben in productie en verkoop van bouwmachines sinds 1994, in dienst genomen en rijke ervaringen en rijpe technologieën in klein-middenschaal van machines, zoals Vibrator, Plaatpers, Opvulmateriaalstamper, Wegwals, Concrete Snijder, en Concrete Mixer enz. gehad.

   

  Wuhan Besta Construction Machinery Co., Ltd.

   

   

  Wij hebben een hoog rendement, innovatief, ernstig beheersteam, en de fabriek heeft reeds het milieubeheersysteem van ISO9001-2008 QMS, en ISO14001-2004-overgegaan. Het heeft geen probleem van de partijkwaliteit sinds onderneming. AQSIQ (de Kwaliteitscontrolebeleid van de Staat) neemt vlek het controleren van onze machines sinds 2005, en alle machines gingen de inspectie over. Bewees volledig dat de productie volgens ons kwaliteitsbeheersysteem is, en de productkwaliteit is stabiel en betrouwbaar.

   

  Wuhan Besta Construction Machinery Co., Ltd.

   

   

   

  Zoals altijd, zal BESTA de beste rendabele producten met de redelijkste configuratie, verkopen en zal de aandachtigste dienst aan u aanbieden.

  Wegens onze Integrale en professionele dienst, werden vele tevreden cliënten in de wereld boezemvrienden. Zij worden hoofdzakelijk verdeeld in Spanje, Peru, India, Verenigde Staten, Indonesië, de V.A.E, Zuid-Afrika, Marokko en meer. De hoop u kan in de nabije toekomst één van hen worden!

   

  Wuhan Besta Construction Machinery Co., Ltd.
  Certificaat
  Standaard:Audited Supplier
  Aantal:QIP-ASI139321
  Uitgiftedatum :2013-06-14
  Vervaldatum :2023-06-13
  Scope / Range:all products
  Uitgegeven door :SGS
  Oproepen ons
  Contactleverancier
  Contacteer ons